Wat ik doe

Wat ik voor jou kan betekenen

Dagvoorzitter | Presentator

Als dagvoorzitter zijn drie dingen voor mij belangrijk: inhoud, interactie en energie. Tijdens de voorbereidingen duik ik tijdelijk in jouw organisatie om relevante kennis te verzamelen die ik op het podium inzet om ervoor te zorgen dat jouw evenement een doorslaand succes wordt. Daar bewaak ik de rode draad van de dag en zorg ik dat de sprekers tot hun recht komen en op tijd hun verhaal afronden. 

Met mijn eigen zakelijk evenementenbureau Buzzmaster heb ik ondervonden hoe belangrijk het publiek is in het behalen van jouw doelstellingen. Goede interactie maakt van jouw publiek actieve deelnemers. Voor mij is er niets leuker dan met de microfoon de zaal in te stappen om in gesprek te gaan over het thema van jouw evenement. Ik presenteer zowel in het Nederlands als in het Engels.

Podcast

Of je nu onderweg bent, aan het sporten, of gewoon ontspant in je favoriete stoel, podcasts bieden een unieke en veelzijdige manier om informatie te verkennen, verhalen te ontdekken en jezelf te vermaken. Ook als organisatie is het een onmisbaar middel om jouw boodschap over te brengen. Samen denken we na over de precieze invulling van de podcast: welke sprekers en onderwerpen komen aan bod? En hoe lang moet het eigenlijk gaan duren? Mijn team zorgt voor praktische zaken zoals de video- en audio-opnamen.

Videopresentatie & Interview

Zowel voor, tijdens als na je evenement is video content onmisbaar om de aandacht van jouw doelgroep te vangen. Ik help je graag bij het maken van die content. Samen bedenken we het concept voor de video waarna ik de videoscripts uitwerk en samen met mijn team zorg dat de ideeën worden vastgelegd op beeld.

Video content kan worden ingezet ter promotie van jouw bijeenkomst, tijdens het evenement om iedereen in de zaal scherp te krijgen of na jouw evenement ter herinnering aan de belangrijkste lessen van de dag. Ik denk graag met je mee over het inzetten van die video content. 

Event Redacteur

Iedereen in de radio- en televisiewereld is bekend de term ‘redacteur’. Dit is de persoon die aan de inhoud van een publicatie werkt. Hij/zij bepaalt als het ware wat er te zien en te horen is. Wat mij betreft zou ieder evenement ook een event redacteur moeten inschakelen. Welke spreker past het beste bij jouw programma? En welke onderwerpen gaan we met de directie bespreken? Als event redacteur help ik je bij het strak trekken van je inhoud. Zo bewaken we de rode draad van jouw verhaal en behalen we samen jouw doelstellingen.